resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 16408
    kendisinin 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçında ancak yediği gol ve ilk maçta yediği goller belki hatalı kabul edilebilir ancak görmüş olduğu kırmızı kartın izahı yoktur.

    hatadır affedilirlik bi durum yok ortada, adam bayağı bayağı tur için son şansımızı, beceriksizliğinin konuşulmaması için şovmen bir hareket yapıp göz boyamak uğruna sattı.

    üstelik öncesinde jelert ile birlikte taraftarın üstüne oynayan futbolcularka polemiği sahada büyüten de kendisiydi, oyun akıyorken sanane abi orda kim ne yapmış. maç içerisinde üstün oynadığımız tek sekansra adam gitti tribüne hareket yapıyor diye rakip oyuncuyla didişip olayı büyüttü, sonra gol yiyip yine şovmen gibi rakibe terbiyesizce tekme attı.

    kimse kusura bakmasın iyi oynadık kötü oynadıktan bağımsız bir durum var ortada, geçen sene moldeyi de iyi oynayarak elemedik. eleme maçları her zaman iyi oynayanın kazandığı maçlar olmuyor zaten, sağlam psikoloji ile mücadelede kalabilenin kazandığı maçlar oluyor. muslera son 25 dakika içerisinde oyundan kopmamızın müsebbibi olan oyuncudur.

    sahada 11 kişi kaldığımızda 2 gol atamayacağımız bir rakip de yoktu karşımızda, ilk maçta 6 dakikada 2 gol yedi adamlar. pekala muslera orada tribünle didişen adamlara gitmese ve oyun oynanmaya devam etse-ki hakem başta devam ettiriyordu- biz baskı kurmuştuk zaten.

    kasten yapmıştır veya turu kaybettik korkusuyla demorolize olup maçın sonunun içine etmiştir benim için farketmiyor iki türlü de bu sezon şampiyonlar liginde olmamazın en büyük sebeplerinden biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın