• 10191
    son zamanlarda çekilmez hale gelen topluluktur.

    kerem gitsin, köhn berbat, abdülkerim kaslı, icardi formsuz, mertens yaşlı, ziyech vurdumduymaz, zaha el kol yapıyor, nelsson kötü, yunus güçsüz, berkan yetersiz, okan hoca abartıyor...

    tamam, eleştiri illa ki olacaktır ve saygı duymak lazım ama takımın neredeyse hepsine yapıldığında orada kötü niyet ararım. taraftar muslera-davinson-kaan-barış dörtlüsü dışındaki herkesi gözden çıkarmış durumda!
    bakın kimse dört dörtlük değildir, bizim takımda da muhakkak belli başlı eksiklikler veya zafiyetler olabilir ama abarttığımız kadar değil. suyun karşı tarafı yıllardır şampiyon olamıyor ama bugüne baktığımızda bizden çok daha moralli görünüyorlar. sanki 2 yıl üst üste biz değil de onlar şampiyon olmuş gibi bir havadayız. bu olumsuz havayı dağıtmazsak lig bizim için işkence olur. en ufak bir pas hatasında, kaçan golde falan "auuu" "yuhhhhh" sesleri şimdiden kulaklarımda yankılanıyor. aman diyeyim o hataya düşmeyelim çünkü herkes gereğinden fazla gaza gelmiş durumda. en ufak bir olumsuzlukta herkes patlayacakmış gibi. aman diyeyim, lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın