• 10179
    muhakeme yeteneği yerlerde olan, sosyal medyada verilen her haberi hak doğru kabul eden ve galatasaray'ın tökezlemesinde çıkartılan kaosu bir kültür haline getirmiş bir topluluğu içinde barındırandır. bu tanım tabii ki bir kesim için geçerlidir, aksini tenzih ederim.

    bu yazıyı bir derbi ve kupa finali maçını 5-0 kaybettikten sonra yazmak belki daha absürt duruyor fakat galatasaray taraftarının sürekli olarak yarattığı ortam çok can sıkıcı. öyle ki biri eski beşiktaş çıkması iki yorumcunun gece 11’de maçtan 4 gün sonra ortaya attığı iddialarla kaptanını ve rekortmen hocasını yemeye yer arıyor belirli bir çoğunluk.

    kendi kendimize yarattığımız saçma ve gerçekçi olmayan standartların, kalıpların dışarısına çıkmamız ve dev aynasını tedavülden kaldırmamız herkesin yararına. ilk kez kupa finali kaybetmedik, ilk kez kötü bir derbi oynamadık, ilk kez ezici bir skorla yenilmedik, ilk kez başımız öne eğik gezmedik. fakat ben eskiye nazaran ilk kez bu kadar çaresiz davranan ve bu kadar kendi içine agresif bir kitle görüyorum bu son yıllarda.

    edit: sosyal medya güdümünde bir o yana bir bu yana savrulmadan önceki galatasaray tribünlerinden bir kesiti de buraya bırakmak isterim. https://x.com/...OfLvXQobHuTVK-G60tgQ
App Store'dan indirin Google Play'den alın