• 36047
    (bkz: #3950410)

    şurada bahsettiğim endişelerimin gerçekleştiğine dair alametleri birer birer gösteren takım. işin en acısı da yazdığım endişeler benim süper bir öngörü sahibi olmamdan filan kaynaklanmıyor. benim gibi futbolda hiçbir deneyimi olmayan milyonlarca taraftar bunları gördü, söyledi. takımı yönetenler göremedi.

    okan buruk'a dünden * beri inanılmaz kızgınım. yönetimin ne olduğu zaten malum. takımı bir arada tutan, motive eden en önemli adam gitti. bütün sorumluluk okan buruk'taydı. ama ekstra hiçbir şey yapmadı. geçen seneki hatalarından ders alıp, bu seneki krizi öngörüp bir çözüm deneyeceğini ummuştum ama çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. değişik bir çözüm deneyip yine 5-0 yenilse bile bu kadar kötü hissetmezdim. en azından deniyor derdim, kredisi var derdim, sineye çekerdim. ama hiçbir şey yapmadı hoca. hiç.

    takım şu an aşırı derecede doymuşluk ve başıboşluk sinyalleri veriyor. 2 senedir kendini aşan futbolcular ekstra performanslarının normal olduğunu sanmaya başlamış, şımarmış. istisnasız hepsi saçmasapan hatalar yapıyor. kadronun revize edilmesi için iş işten geçmiş. hoca da durumun farkındaymış ve çözüm düşünüyormuş gibi bir izlenim vermiyor. bu saatten sonra işimiz cidden zor.

    okan buruk'un büyük hocalık sınavı şimdi başlıyor. kadro revizyonundan çok daha zor bir iş onu bekliyor. dünden önce olsa başaracağına dair inancım tam olurdu ama şimdi güvenim biraz sarsılmış durumda. umarım toparlar. bugüne kadar yaptıklarıyla çok daha iyi bir kariyeri ve galatasaray efsanesi olmayı hak ediyor, sıradan taraftarın bile aylar önceden görebildiği sorunları çözemeyip yok olup gitmeyi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın