• 35868
    2024-2025 sezonunda süper ligde 36, türkiye kupası'nda en az 4 ve inşallah bir aksilik olmazsa play off ile birlikte şampiyonlar liginde en az 10 maç olmak üzere toplamda en az 50 maça çıkması beklenen takımdır.
    hal böyleyken bu takımın bir tek ilk 11'inin değil, alternatiflerinin de, şimdi olduğu gibi sadece nicelik olarak değil, aynı zamanda nitelik ve kalite olarak da kadro zenginliği oluşturacak seviyede olması gerekir.
    bu nedenle takımın tek eksiği iyi birer 2 ve 8 numara demek kendini kandırmak, sadece ilk 11'e derman bulmaya çalışmaktır.
    iyi bir ilk 11 elbette önemlidir, lakin sakatlık, kart cezası, formsuzluk gibi bırakın 50 maçlık maratonu, 3-5 maçlık turnuvalarda dahi planları sekteye uğratma potansiyeli olan durumlara karşı hazırlıklı olmak gerekir. bunun için de alınabilecek yegane aksiyon kadroyu bu gibi durumlara karşı hazırlıklı tutmak olmalı. bu nedenle de bizim 1 değil 2 sağ beke, 1 değil 2 orta sahaya, 1 sol beke, bir de 10 numaraya ihtiyacımız var.
    lakin beceriksizlik ve plasızlıkta master degree bir durumla karşı karşıya olduğumuz için başta teknik heyet ve galatasaray taraftarının büyük çoğunluğu 1 sağ bek + 1 8 numaraya fit olmuş, ya da daha doğrusu olmak zorunda kalmış durumda.
    (bkz: öğrenilmiş çaresizlik)
    bilmiyorum ilgili yöneticilerimiz transfer ihtiyacını 2 oyuncuya indirgerken belki de bizim ilk 11 için hiç hastalanmaz, sakatlanmaz, kart görmez (faul bile yapmaz, hakeme itiraz etmez, hakem haksız yere kart göstermez), formdan düşmez ....vs. diye düşünüyor olabilir ama keşke böyle bir dünya olsa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın