• 1004
    hiçbir şekilde saygı duymadığım taraftar grubu. taraftar da demeyelim, imparator’un dediği gibi seyirci diyelim en iyisi biz güruha. taraftar olmayı hak edecek bir şey yaptıkalarını sanmıyorum.

    2000 yılı gs kadrosu haricinde sezonun en oturmuş ve hazır takımı var elimizde, şunun şurasında sadece 2 transfere ihtiyacımız var ama yapılan yangına baksak 2011 yazında gibi hissediyorum kendimi. sözlükte, sosyal medyada, dışarda, her yerde böyleler. belli ki kurtuluş yok.

    yapılan şu yangının izahatı yok. telaşlanmak, endişelenmek ayrı ama her allahın günü burda yönetime laf atılıyorsa o işte art niyet ararım ben. böyle yapıldığı sürece ben mevcut yönetimi destekleyeceğim zira bu güruhun kazandığı bir savaş yok, onu bilirim. yönetimi sevdiğimden değil yani.

    şu yapılan yangın artık okan hoca’ya da, futbolculara da, yönetime de yapılan bir ayıptır. bi önceki sezon puan rekoru kıran takımın emeklerini hor görüp her allahın günü transfer diye ağlamak taraftarlık falan değildir kimse kusura bakmasın.

    yönetime de sesleniyorum buradan; sosyal medyada çoğunluk olarak görülen bu güruhu kafalarına takmamaları. teşekkürler, iyi günler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın