• 884
    tff’nin artık net bir şekilde bu konuyu kapatması gerekiyor. 60 sene hiçbir fenerbahçeli bunun hakkında bir şey söylememiş, ali koç 6 yıl şampiyon olamayınca bunu hortlatmıştır. türkiye ligi 1959’da kurulmuştur.

    bir çok istanbul dışındaki futbol kulübü de bu istanbul liglerine katılmamıştır, onların ne suçu vardır? örnek veriyorum karşıyaka’nın izmir futbol liginde 3 şampiyonluğu vardır, bu şampiyonluklar sayılacak mı? bu sezonlarda istanbul liginde şampiyonlar olanlar da var. hangisi sayılacak? örnek veriyorum 58-59 yılında izmir ligi şampiyonluğu var, fener’in de istanbul ligi şampiyonluğu var, hangisini lig şampiyonu kabul edeceğiz? istanbul profesyonel ligine istanbul dışındaki takımlar alınmamış, nasıl türkiye şampiyonı sayılıyor bunlar? bunlar tabii işin saçma mantıksızlıkları. türkiye'deki her kulüp bu ligin 1959’da başladığı hakkında hemfikir olmuş bugüne kadar.

    uzattıkça uzatılır bu konu. fener’in hesabına göre galatasaray da 5 yıldızlı şuan. görsellerinde koyuyorlar mı o yıldızı? sakız gibi uzatmanın bir anlamı yok bu konuyu. 65 yıldır böyle oynanıyor bu lig. başarısız ali koç gelene kadar bu konu hiç açılmamış bile. adamların hayatı haksız kazanç elde etmek üzerine.

    federasyonun artık bu konuyu kapatması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın