• 312
    galatasaray'i rezil etmek için elinden geleni ardina koymayan bir yönetimdir. tiksiniyorum. adnan polat'tan da çevresindekilerden de, kulüp yönetmeyi muhasebecilik yapmak sananlardan da.

    yazdigim entry'lerde daha 2 ay önce bakalim "uzun vadeli" planlarinizin altini dolduracak, sözlerinizin arkasinda duracak omurganiz var mi demi$tim. agzinizi her açtiginizda çam devirdiginizin, camia kültürünü dinamitlediginizin farkinda misiniz demi$tim. omurganin olmadigini da biliyordum, bahsettigim farkindaligin da... tekrar kanitlami$ oldular. temennim frank rijkaard'in bu kulübü derhal birakmasi ve avrupa'da gerçekten "büyük" ve fi tarihinde yakalanmi$ bir ba$arinin mirasini yiyen, tek aktivitesi milliyetçi popülizm ve mental mastürbasyon olmaktan öte bir kulübe gidip i$ini gücünü yapmasi bu gittikçe rezille$en camiadan kendini ve ismini kurtarmasidir.

    bütün bu olan bitenden sonra hala "rijkaard arda'dan yararlanmayi bilmiyor", "rijkaard transfer yapmayi bilmiyor" diyenler var ya. onlari da allaha havale ediyorum. sizi ancak o adam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın