• 310
    eğer bu kurul gio dos santos'u takıma kazandırmazsa "yok ekolmüş, yok galatasaray geleceğiymiş" ekseninde geçen her türlü söylemleri benim gözümde inandırıcılığını kaybedecek. henüz 21 yaşında olan ve takımda kalmak isteyen bir oyuncu için girişimde bulunmuyorsa, ki hocanın adamı takımda istediği ayan beyan ortada, bırak futbol şubesini başkalarına. hem transferleri hocanın verdiği listeden yapacağız diyeceksin hem de hocanın istediği ve takıma az biraz alışmış adamı almayacaksın. sebep? 7 milyon istiyorlarmış. dünyanın neresinde gio gibi adamı beleşe bırakırlar ? tarihte kaç kere gelir böyle fırsat? bir daha 21 yaşındaki bir yeteneğin bizim takımda kalmak istemesi gibi durum olur mu ?
    ama yok abi. taraftar ses çıkarmazsa, dillendirmezse getirirler bi tane daha düşüşte adam oley çekeriz. takımdan gidiceği daha sezon ortasında belli olan kewell, mental olarak biz taraftarların bitirdiği arda, allah düşman başına vermesin leo gibi adamların gündemi meşgul etmemesi lazım. bunların böyle olacağı zaten belliydi. bence kewell kalsın,arda adam seçiyo, leonun bacısına yürüyeyim diyerek, dillendirerek takıma bir şey kazandıramayız. bırak semihi konuşmayı abi, stoch kim anasını satayım elinde gio gibi adam var sen neyin derdindesin. yönetim eğer vizyon sahibi olduğunu belli etmek istiyorsa bassın parayı alsın gioyu. yoksa bıraksın hedefler konusunda konuşmayı.
    ha unutmadan bu yönetim, futbol takımını bir ekol takımı yapmak istiyorsa rijkaardla hiç gün geçirmeden sözleşme uzatmalı. rijkaard sadece bir sene daha takımın başında kalacaksa ne adamı yoralım ne biz yorulalım. çıksınlar hocayla 2-3 sene daha sözleşme imzalasınlar basındaki kerkenezleri de az biraz sustursunlar. böylece hocanın elini güçlendirmiş oluruz. önümüzdeki bir kaç ay bu yönetimin geleceğini belirleyecek. akıllı adımlar atmazsa bir dahaki seçim, son seçimde arkasında bulduğu taraftar desteğini bulamayacak. gerçi taraftar desteği seçmenlerin sikinde mi derseniz bir şey diyemem. susarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın