• 306
    1. 2010 yılı itibariyle bence çok hataları olan, güvenimi sarsan yönetimdir. ama biz kimleri kimleri gördük. hem teknik heyetin hem de yönetim kadrosunun hatalardan ders çıkarıp, verecekleri kararları terazide tartmadan alacaklarını sanmıyorum.
    2. taraftarın aksine ne günlük ne de dünlük argümanlarla geleceğin planlamasını yapması gereken yönetimdir. taraftarların tepkilerini göze alıp galatasaray için başta frank rijkaard olmak üzere birlikte kafa yorduklarına eminim. ve bizim bilmediğimiz nice konuları gözden geçirerek verdikleri veya verecekleri kararların ben arkasında olacağım. anlık tepkilerden korkmasınlar, taraftar bu; dün havalimanında karşıladığını yuhalar, dün kewell için çocuğunu kesenler bugün "evet gitmeli" der. çok mu kolay yaptıkları iş allah aşkına? bu kadar kolay olmamalı peşin hükümler vermek.
    ezilmiş tipik türk kadınının "ben bilmem beyim bilir" misali bir durumdan bahsetmiyorum. yeri geldi mi tepkimizi de vereceğiz. ama yaptıklarımız galatasaray'a öncelikle zarar vermemeli. ben demiyorum semih gelirse baş tacı et; daha ilk günden adamı bitirip taraftara düşman etme. çünkü hiçbir faydası yok; tam tersi çok büyük zararı var.
    selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın