• 35837
    şampiyonluğuna sevinip gururlanırken her galatasaraylının aklının bir köşesinde avrupa'da başarı olduğunu biliyorum. bu bataklık gibi ülkede şampiyonluğu önemli kılan konu şampiyonlar ligi'ne katılım ve fener denen şer yuvasına gün yüzü göstermemek bana göre. yoksa çok şampiyonluklar, kupalar gördük. artık sevinmesi max 2 gün sürüyor.

    bu bağlamda kılavuzumuz hem yerelde hem avrupa'da eş zamanlı olarak ilerleyebilecek bir takıma dönüşmek olmalı. bayern münih'lere kök söktürürken, kopenhag'ları ve sparta prag'ları al aşağı edebilecek de bir düzene gitmeliyiz. bu yolda ilk önce takımın atletizm ve temposunu avrupa standartlarına çıkaracak hamleler yapılmalı.

    en büyük çekincem galatasaray camiasında başarı geldikçe oluşmaya başlayan rehavet ortamı. gs siyasetinin iç sürtüşmeleri ve rant kavgalarına, bu takım zaten iki senedir şampiyon, aceleye mahal yok, pilav günü geçsin, avrupa şampiyonası bitsin, iki bayram bir çıksın transfere başlarız rahatlığı da eklenirse gelecek sezon bunca emeği çöpe attığımıza şahit oluruz. dursun özbek'in tam da buna benzer sabıkaları olsa da umuyorum ki başta hocamız ve kalırsa erden timur duruma el atacaklardır.

    umuyorum ki yeni sezonda gerçek bir hayvansaray görürüz. aşırı zayıflamış ve dibine kadar yozlaşmış türkiye liglerindeki başarılarla yetinmeyip bize avrupa'da büyük hayaller kurdurmak üzere her zaman daha iyisini aramaya devam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın