• 35654
    (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)

    üzüldük, kahrolduk, bir çok şeyden nefret ettik, öfkemizi saçtık, hayallerimiz yıkıldı, saracak yer arıyoruz, vakit geçmiyor, spor programlarından ve yorumlardan uzak duruyoruz, milyonların hevesi kursağında kaldı ve resmen acı çekiyoruz. esasen sabaha kadar oynansa 0-0 bitecek maçta şansa bala yediğimiz golle maçı kaybettik. ama bu bahane olamaz işte. 70 dakika boyunca 10 kişi oynayan rakibe karşı bu denli aciz kalınamaz. hadi golü yedik uzatmalar dahil yaklaşık 20 dakikada hiç bir reaksiyon verememiş olmanın izahı olamaz. bu maç hasebinde hemen hemen her futbolcumuz ve okan hocayı kılıçtan geçirdik. yönetim ve başkan da bundan payını aldı. haksız mıydık? hayır haklıydık. ne kadar isyan etsek, dağa taşa bağırsak haklıyız.

    esas sorun böyle finalleri kaybetmeye alışık değiliz. winner hüviyetimizden böylesine uzaklaşmış olmayı sindiremiyoruz.

    ancak;

    (bkz: 26 mayıs 2024 konyaspor galatasaray maçı)

    burada kaybetmeyeceğimizden %100 eminim. şampiyonluğun karşı tarafa gideceği bir maç olsaydı biz fener maçını kaybetmeyecektik, kaybetmezdik.

    ya denizli travması olursa?

    ne biz fenerbahçeyiz, ne de karşımızda denizlispor var.

    artık şampiyon olsak ta önemi yok !!!

    var kardeşim var, hem öyle bir var ki...

    bu saatten sonra şampiyon olsak ta sevinemem.

    öyle bir sevinirim ki yer gök inler. biz alt tarafı maç kaybettik günün sonunda. sesleri çok çok bir sonraki maça kadar çıkar. tarih her zaman fenerbahçe'nin galatasaray galibiyetlerini şampiyon olmuşçasına kutlaması, bizim ise şampiyon olmamızla tekerrür etmiştir. bu gelenek bozulmayacaktır.

    her şeye rağmen dünün öfkesi dünde kaldı. bu takım 37 hafta da alınabilecek muhtemel 111 puandan 99'unu aldı. yani sadece 12 puan bıraktı. bunu dün kaybeden takım ve hoca başardı, başkaları değil.

    17 de 17 galibiyet alan da bu takım, mutlaka bir yerde takılıp kaybedecektik, tek sıkıntımız bunun fenerbahçe maçına denk gelmesi oldu.

    sezon başında son haftaya ikili averajın fenerbahçede olacağı ama 3 puan önde gireceğimiz söylense tartışmasız hepimiz buna onay verirdik.

    zaman futbolcularımızı ve teknik ekibimizi gömmek değil desteklemek zamanıdır. mutlu sonu sadece 1 hafta erteledik, olanlar daha fazlası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın