• 10044
    19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçında açıkça görülmüştür ki kendisine çeki düzen vermesi gereken taraftardır. bir 5 şubat 2023 galatasaray trabzonspor maçındaki taraftara bakıyorum bir de 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçıtakıma destek değil köstek olan taraftara arada uçurum var.

    ultras grup diye her sene kombinesi kulüpten rezerve edilen, deplasman biletleri tclerne tanımlananlarına kadar tribünde çıt çıkartamıyordu, geriye düştüğümde sus pus olmaksa konu herkes olur, iyi taraftarız diyosanız skordan, oyundan bağımsız top rakipteyken rakibe tepki gösterip top takımdayken koşulsuz şartsız destek olunacak. skor olarak geriye düşüldüğünde susan teibünle cehennem falan olmaz. takım kazanıyoken takımı destekleyerek iyi taraftar olunmaz, nihayetinde dalgasız denizde herkes kaptan.

    gümrük maçında da fener maçında da saçma sapan kazanılmamış şampiyonluk için kazanılmışçasına bir rehabet vardı, geriye düşüldüğünde tribün takımdan önce demoralize oldu. bu taraftarla şampiyonluk zor, takımdan önde kırılan tribün mü olur ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın