resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9630
    balık hafızaya sahip olduğumuzu gösteren kişi.

    ilk başkanlık döneminde yaptıklarını, kulübe haciz göndermesini, kulüpten parasını isterken faizin faizini istemesi vs. unuttuk diyelim. bu son başkanlığında bile yanağını birilerine okşatarak bizi rezil etmesi bile başlı başına bir sebeptir takımımızın başında olmaması için.

    şu zamana kadar verdiği tek doğru karar, kulüp adına karar verecek kişiyi doğru seçmesidir ki onda da yanlış hatırlamıyorsam sergio oliveira transferindeki astronomik maaş ve imza bedelinden sonra cenk ergün'e "dur" diyen erden timur tek başına insiyatif aldı.

    erden timur denklemden çıktığında boş küme olan bir durumla karşı karşıyayken erden timur'u da küstürmeyi başarmıştır. erden timur'un ali koç tarafından sindirilmeye çalışılmasına hiçbir ses çıkarmamıştır. gerçi hitap yetisinin zayıf olmasından ötürü bu konuda topa girmemesi daha da olumlu oldu diyebilirim.

    yönetiminde erden timur olsa "futbol aklı" konusunda başkanlığına güvenebilirdim ama erden timur yokken kendisi maalesef galatasaray'ı yönetme konusunda zayıf kalacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın