• 35397
    yönetimi tarafından aynı taraftarı gibi sahipsiz bırakılmıştır. bunca şeye rağmen somut hiç bir adım atılmaması beni, 36 yaşındaki beni ağlatacak duruma getirmiştir. elimizden bir şey gelmemesi çok zoruma gitmektedir. fener resmen kaba kuvvet kullanarak güç gösterisi yapıyor. tff, mhk, pfdk gibi kurumları avucunun içine almış, bein trt, aspor, acun medya gibi devlere de reklam basıp bünyesine dahil etmiştir.
    bu çocuklar bu sene her şeyden çok şampiyon olmayı hak ediyorlar. 37 yaşındaki mertens'in götü çıkıyor koşmaktan, icardi 10 aydır sakat oynuyor, kaan 6 aydır sakat oynuyor. okan hoca her oyuncun posasını çıkarırcasıya kullanmak zorunda kalıyor. yetmiyor hakemler tarafından köstek olunuyor.
    rakip ise şov peşinde adil rekabet falan saçmalıyor. sahanın içinde adam dövüyorlar ceza almıyorlar. bizim çocukların bunlarla oynayacağı maç için can güvenliği yok. var odalarından lehimize bir karar 40 kere düşünülürken adamlara 1 pozisyon bile alehte dönmüyor.
    rakip başkan milyonların önünde galatasaray başkan vekilini alenen tehdit ediyor.
    empati yapıyorum da beni koç grubundan 13 yaşındaki çocuk tehdit etse geceleri uyuyamam. karşındaki ülkenin en güçlü ailesi. erden timur'u düşünebiliyor musunuz? çoluk çocuğunun kimlerin kucağına yem olarak atıldığının farkında mısınız?
    hep boş söylemlerde olduğumuzu fark ettim. biz galatasaray'ız. iyi de hiçbir kurumda gücümüz kalmamış. bırak x bir kurumu toplaşıp rakibi savcılığa dahi veremeyecek kadar aciz bir yönetim ile karşı karşıyayız.
    allahtan takımımızda gerçekten karakter sahibi oyuncular var. icardi bile elini taşın altına koyup konuşuyor. elin adamı dersin, yarın çekip gider dersin. asla böle bir tavır içine girmiyor.
    ancak galatasaray'ı oyuncakları gibi gören başkanlar hala sus pus makamlarında oturmaktadır.
    galatasaray biziz. biz sokakta binleriz, tribünde on binleriz. herkes gider yine biz kalırız. bu zor yolda takım inşallah sezon sonu ipi göğüslediğinde başkanlar da sırıtarak poz verirse işte o sırıtmalara çokça hakaret gelecektir.
    bu takımı sahipsiz bırakan kim varsa günü geldiğinde arkasına poşet bağlanıp gönderilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın