resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21731
    yine bir yerlerde galatasaray'la ilgili bir organizasyonda dursun özbek'in elini öpmüş şahıs. allah gecinden versin okan buruk sonrası tüm lobisiyle bize gelmeye çalışacak umarım yaşanmaz galatasaray'dan uzak olur.

    imkanı bol eyüpspor teknik direktörlüğü sırasında yaklaşık 982938 tane soyunma odası konuşması videosu çıkmış, taraftarlarla diyaloğa girip göz yaşı döken, simeone'yle konuşmasında etrafında kameralar olduğu için garip hareketlerle teknik taktik konuşmaya çalışan, instada laptopu purosuyla analiz hikayesi atan şahıs. nolmuş içtiği puroyu, attığı hikayeyi de mi soracak diyen kralcılar için otuz beşinde bizdeyken maç sonu röportajında maçtan önceki akşam puro yaktım falan dediğini de hatırlatırım. başakşehir sonrası bize geldiğinde belki büyük dersler almıştır diye gelmesine sevinmiştim, yanılmışız.

    yeni belgeseli çıkacakmış daha önce de exxen'de vardı sanırım belgeseli. 22 kasım 2006 girondins de bordeaux galatasaray maçında attığı zidane kafasından beri konuşulmak, etkileşim peşinde. futbol dışında yediği naneleri hatırlatmıyorum bile.

    dediğim gibi allah futbol takımımızı ve genç oyuncularımızı profesyonellikten uzak olan kendisinden ırak etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın