• 1591
    allah'ın izniyle bu yıl şampiyon olduğumuz takdirde tümüyle salacağım (yalan) ülke futbolu. her hafta oturup hakemlerin kadıköy'de fenerbahçe lehine ne yaparsa yapsın küfür yemesine ve iyice baskı altında kalıp şirazelerinin kaymasına şahit oluyoruz. olmayan pozisyonlardan fenerbahçe'ye penaltılar çıkardıklarına sahit oluyoruz. var hakemlerinin mhk baskani tarafından aranıp fenerbahçe'ye niye penaltı vermedin diye hesap sorduğunu duyuyoruz. inanilmaz, şu olaylar başka yerde yaşansa o ülkenin iktidarı düşer, halk sokaklara dökülür. yemin ediyorum tiksindim.

    hele her hafta fenerbahçe'ye yatıp bize gelince saldıran, hayatının topunu oynayan anadolu kulüpleri... helak olasınız emi, başka bir şey söylemek gelmiyor içimden. aranızda şerefli olanlar veya hocası maç satmayı kabul etmeyenler gidip fenerbahçe'nin içinden gecti, puan aldı. kalanlar ise her hafta maçtan sonra "fb ligin çok ustunde bla bla" diye fener'e yalakalık yaptı, averaj takımı oldu.

    yayıncı kuruluş... 10 mart 2024 fenerbahçe pendikspor maçı bittikten 1 saat sonra fenerbahçe'ye çıkan penaltı pozisyonunda topa önce irfan'ın değil ndiaye'nin dokunduğunu öğrendik, çünkü maç sirasinda, bakın ustune basarak soyluyorum maç sirasinda, verilmeyen bir açının maçtan 1 saat sonra internete düştüğüne sahit olduk. meğer pozisyonda faul ndiaye'ye yapılmış. topa önce ndiaye vurmuş ondan sonra irfan ndiaye'nin ayağına vurmuş. peki biz bunu neden 1 saat sonra öğrendik? neden maç esnasinda bu açı verilmedi? bu ilk degil ki. kadikoyde oynanan bütün maçlarda fener lehine pozisyonların doğru açısını mactan 1 saat sonra görüp ona göre yanlışlığını tasdik ediyoruz. daha uzar gider.

    valla şimdi yazarken fark ettim de harbiden başımız sağ olsun, ölmüş bitmiş bu türk futbolu. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın