• 35439
    galatasaray tam 17 maçtır ligde yenilmiyor. ligdeki en uzun namağlup seri beşiktaş'a ait. 48 maç. bu hakemlerle bu rekoru kırmak hayal ötesi. kendi rekorumuz 36 maç.

    galatasaray ligde 10 maçtır kazanıyor. ligdeki gelmiş geçmiş en uzun galibiyet serisi 14 maç ile galatasaray'a ait. 2022-2023 sezonunda yani geçen sezon yaşandı. teknik direktör olarak okan buruk'a ait bi rekor. adil yönetilse belki de hiç kırılamayacak seviyelere çekebilirdi bu rekoru. yine de okan hocamız hemen ertesi sezon yıllardır kırılamayan rekoru 2 sene üst üste kıracak bi takım oluşturdu.

    galatasaray ligde kendi sahasında 18 maçtır yeniyor. rekor 25 maç ile galatasaray'da. bu rekoru kırdığımız zamanları hatırlıyorum bir beşiktaş maçında bitmişti. zannedersem boca juniors ile rekoru paylaşıyorduk o zmanlard. dünyada güncel durumu ne bilmiyorum. okan hocam ve takımımız bu rekoru kırmaya da çok yaklaştı.

    galatasaray ligde kendi sahasında tamı tamına 32 maçtır yenilmiyor. rekor bir daha kırılamayacağını düşündüğüm absürt bir maç sayısı olan 90 maç ile trabzonspor'da. kulüp rekorumuz 41 maç. burda çok güzel bi ayrıntı var tabi. okan hocam domenec torrent'in bu rekorlarda yanlışlıkla dahi payı olmasın diye ilk iç saha maçını kaybetti. :) tüm rekorlar hocama ait. made by okan buruk yani.

    bunlar çok acayip istatistikler. kadro kusursuz olmamasına rağmen bunları başardı okan buruk. kuru kuru istatistik de kasmadı 1 şampiyonluk geldi 2.si yolda. inşallah da alacak bu şampiyonluğu.
    fener'i içerde dışarda, beşiktaşı, trabzonu aynı şekilde madara etti. en son ne zaman bu kadar rahat derbi izledim diye düşünüyorum. hiç bir zaman izlemedim. ben heyecandan sonucun çok önemli olduğu fener derbilerini izleyemezdim. bazı maçlar benim hafızamda yok mesela. hiç izlemedim. genelde kötü sonuçlanırdı zaten özetlerini de izlemezdim. fenerin 2006'da bizi 4-0 yendiği maçın gollerini bile bilmem mesela. nereden nereye.
    sağ bek yok, sol bek yok, orta saha yok, forvet yok, defans ortası yok. her dönemi yaşadı. sadece çaresizlik yaşamadı, yaşatmadı. şu ana kadar elendiğimiz kupalarda dahil hepsinin hakkını verdi bu takım ve hocası. inşallah her sene daha iyi bir galatasaray'a.
App Store'dan indirin Google Play'den alın