• 35429
    normalde fenerbahçe’nin rezil rüsva olmasını isterdim. ama konferansta biraz daha ilerlemesi bizim hayrımıza olur. şimdi parasını verince her şeyi yazdıracağınız söyleyeceğiniz satılık medya, galatasaray’ın yapması gereken türk olmayan takımları yenme misyonunu bu sene fenerin yaptığını, yeni avrupa fatih’i olduğunu falan yazacak. bu sezon fener şampiyonluğu kaybetsin de gerekirse köyferansta yarı final oynayıp iyice yorulsun.

    bu satılık medya, troller ve başarısızlıktan kafayı sıyıran taraftarlar şu an biz avrupa’da yokuz onlar var diye bize sataşıyor. bu sezon pek çok şey yaptık. tabii daha iyisi olabilirdi. 3 ön elemeden sonra kopenhag, manchester united ve bayern münih ile ölümüne mücadele ettik. hakem müdahalesi, son vuruş beceriksizliği, verim alınmayan transferlere en son yediğimiz kırmızı kart ile o ana kadar eleme durumunda olduğumuz sparta prag mağlubiyeti eklendi. bu seneki misyonumuzu tamamladık. şu an en önemli mesele lig şampiyonluğu. fener konferansta kupayı almadıkça lig şampiyonluğu iki takım için de daha önemli olacak. bunca yanlış transfere, elimizde patlayan transfere, hakem katliamı ve fenere olan desteğe rağmen bu noktadayız. bu işin ucunda şampiyonluk, şampiyonlar ligi gelirleri, sponsorlar, taraftarlar ve rakibi yine o gelirlerden mahrum bırakıp holdinglere el açtırma imkanı var. buraya ayrı bir parantez açayım. bence koç artık bu kamburu taşımak istemiyor. tesla olsan aramco olsan zor birader. bir ikincilikten sonra daha takımı sil baştan yenile. anadolu’nun her yerine sponsor ol. her kanala, yayıncı kuruluşa reklamlar ver. galatasaraylı müşteriyi iyice uzaklaştır. birileriyle papaz olmadan bağırıp çağırmadan bir sene daha başkanlık yap. zor. her açıdan zor.

    her oyuncuya destek olmalı, her maç tribünleri doldurmalıyız. karşı tarafın yaşlı takımla hafta içi maçlar yapmasını izleyip son düzlükte yorulduklarını göreceğiz.

    en uyuz olduğunuz adama bile destek olmanız, onun atacağı bir gole bile ihtiyacımız olduğunu unutmayın. hele bir şampiyon olalım sonra bakarız kim gidecek kim kalacak. roma bir günde inşa edilmedi. uefa kupası dört senelik şampiyonluk serisinden sonra alındı. manchester city bile ilk şampiyonluğunu araplar aldıktan yılllar sonra kazandı. şampiyonlar ligini 15 sene sonra kazandı. futbolda elinizde okan buruk gibi bir cevher varken bazı şeyleri zamana bırakın ve adım adım ilerleyin. artık her maçımız final.
App Store'dan indirin Google Play'den alın