resim
Cameron Mitchel Puertas Castro
Takım:Union SG
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.78
Uyruk:İspanya
  • 12
    kendisi mertens’in ikamesi olabilir fakat mertensle farkı; mertens santrafor özellikli 10 numarayken kendisi orta saha özelliği daha yüksek bir 10 numaradır. yani demirbay yerine oynasa dahi sırıtmaz. ayrıca maç başına 2.6 top çalma ve 6.1 topu geri kazanma istatistiği dikkat çekici. orta saha özelliklerinin üstünlüğünü belli ediyor.

    kendisini daha önce fm kariyerlerimde çeşitli anadolu kulüplerimize savaşçı orta saha rolünde getirmiştim. top kapması yeşil yanıyordu puertas’ın.

    bu sezon özelinde bakacak olursak kendisi 3-5-2’nin sol içini daha çok kullanmış. forvet arkasından ziyade 3-5-2 kanadının dublörü gibi gözüküyor ısı haritasına baktığımda.

    tabi belçika ligini veya kendisini özel takip eden yazarlar daha iyi tanımlayacaktır kendisini. ben bize gelirse mutlu olurum oyuncu profili yüzünden. asker bir oyuncu olduğu belli ve bize uyum sağlayacağını özellikle okan hocanın oyun planına çok uyacağını düşünüyorum. tabii bu istatistikleri yapmış bir oyuncuyu getirmek çok pahalı olacaktır fakat profil olarak puertas olmasa dahi benzer oyunculara bakmakta fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın