• 1586
    makas yine bir taraflarımıza girdik. ülke puanı adına güzel bir başlangıç yapmıştık. sonra takımlarımız tek tek elenmeye başladılar.

    her ne kadar başkanlarının tutumlarından ötürü kendilerinden nefret edecek dereceye yaklaştı isek de, kendilerinin* avrupa müsabakalarında alacakları mağlubiyetlerle mastürbasyon yapmamız doğru bulmuyorum.

    farkındaysanız azalarak bitiyoruz yine. thierry henry'nin, eğer turu geçerlerse yarı final görüyorum dediği biz, önce şampiyonlar liginden elendikten sonra sparta prag'i çekip, oooo, lokum gibi kura dedikten sonra kırmızı olsun olmasın, evimizde sıdık zoru ile galip geldikten sonra deplasmanda fark yedik. belki kaan atılmasa fark olmazdı ancak ileriki turlar için çok da ümitvarı bir durum yoktu ortada. sol bek yok, sağ bek sakat. neyse, konuyu daha fazla dağıtmayalım.

    bana sorarsanız federasyonun bu işi çözecek hali yok. kulübler birliği de bu konuda yetersiz kalıyor. bir amaca hizmet ettiklerini sanmıyorum.

    istanbul kulüblerinin toplanım bu kötü gidişe bir dur demeleri gerekiyor. ligde yine birbirimizi yiyelim ancak avrupa'da ne yapabiliriz, kısa, orta ve uzun vadede ne gerekiyor, bunun temelleri atılması gerekiyor.

    3 istanbul takımı > federasyon!

    bıraklım artık kendi çöplüğümüzde horozlanmayı. avrupa'da başarı için artık somut adımlar atılması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın