• 35418
    bir hafta içinde önce uefa avrupa ligi'nden ve devamında türkiye kupası'ndan elenmenin ardından ilaç gibi gelen bir beşiktaş galibiyeti oldu, ve bu galibiyet kalan haftalardaki yolumuzu inanılmaz aydınlattı. hem gülüp eğlendik hem de ilgili yerlere gerekli mesajlar hakettikleri en güzel şekilde verildi.
    (bkz: 3 mart 2024 beşiktaş galatasaray maçı)
    lakin artık gerçek hayata dönme vakti. 3 gün sonra çıkacağımız çok önemli bir rizespor maçımız var.
    (bkz: 8 mart 2024 galatasaray çaykur rizespor maçı)
    takımın durumuna gelmeden önce son haftalarda iyice ayyuka çıkan ciddi bir zemin sorunumuz var sami yen'de. belki havalar biraz yumuşak, güneşin de yüzünü göstermesi ile taze çimler çıkıp biraz daha yumuşar dedim ama şu haftaya kadar bunu göremedik. maalesef oyun kalitemizi ciddi anlamda düşüren bir durum, bunu biz yaşıyorsak açıkçası başkasının stadının zeminine kızmak pek de inandırıcı gelmiyor bana.
    takımın durumuna gelirsek, genel anlamda bir mod düşüklüğü ve formsuzluk yaşıyoruz, üstelik oyuncu havuzumuz da daraldıkça daraldı. ilginç olan muhteşem oynanan ve ilk yarısında rakip kaleye 20 civarı şut denemesinde bulunulan ankaragücü maçından 1-2 hafta sonra bu durumda olmamız. sevindirici olan lig özelinde bunun bir kazaya dönüşmemesi oldu bizim adımıza.
    umarım rizespor maçıyla birlikte yeniden pozitife doğru gidiş sağlarız, ancak her şeyden önemlisi elbette ne yapıp edip üç puanı almak bu haftalarda...
App Store'dan indirin Google Play'den alın