aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6926
    tarikatçi, mafyacı abilerine tezahürat yapmaktan ve ibrahim erkal söylemekten başka bir işe yaramayan, iktidar yalakası tribün grubu. sol frame'de bu kangren grubun ismini her gördüğümde buraya gelip bunları yazacağım ve bundan da gocunmayacağım. nefretimsiniz. tek dileğim, sizin galatasaray tribünlerinden temizlenmeniz. aslında sizi temizlemek çok basit, beleş bilet vermeseler sırtınızı döner maçlara gelmezsiniz, çarşı gibi kendinizi feshedersiniz.

    sizden genel anlamda ciddi bir beklentim yok, caps locklu twit atmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz galatasaray aleyhine gelişen meselelerde. bari şu derya uluğ denen şarkıcı bozuntusu kadına haddini bildirin. bir işe yarayın, gidin şu kadını galatasaray'a küfür edilirken guldugune pişman edin yumurta atın domates atın, nefes alırken bile iki kere düşünmesini sağlayın. allah askina bir işe yarayin. geçtim başka ülkelerde olsaydı ne olurdu'yu, şu durum kıçı kırık beşiktaş'ın (fb'ye bile değil) başına gelse o şarkıcı 500 kere özür dilemek zorunda kalırdı.

    kendisinden bahsedilirken besmele çekilmesi gereken kulübe küfür ediliyor, susmayın artık yeter. galatasaray'ın ismini ele eteğe düşürmeyin, sade taraftardan fazlanız olsun. tribün grubu olarak bir işe yarayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın