resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 6413
    kendisine başarısız olduğu konular üzerinden güzelleme yapmak insanları bir nevi ölünün arkasından konuşma pozisyonunda bırakıyor, kendisi rahmetli oldu ve bazı konulara cevap verme şansı yok o yüzden bu durum üzücü ve fazla kaşımamak lazım lakin bundan sonraki yönetimlerin dikkat etmesi için her dönemde yapılan yanlışları bazen hatırlamak gerekiyor.

    kulübün haklarını savunma konusu ve transferler konusunda yönetim olarak savunulacak bir tarafı yoktur. bunun rahmetlinin hastalığı ile de bir alakası yok çünkü hasta olmadan önce de doğrandık sadece sonu iyi bitti diye görmezden geliyoruz. rahmetlinin hasta olduğu 2020-21 sezonunu hep birlikte yaşadık gördük. ondan önceki sezon 6 saniye kuralı uygulanmaya kadar ileri giden şerefsizliklerle karşı karşıya kaldık. ondan önce şampiyon olsak dahi 2018-19 yılında neler yaşadığımızı bir allah bir biz biliriz. 2017-18'de biraz daha rahattık çünkü beşiktaş tarihinin en iyi kadrosunun şampiyon olacağını düşünüp bizi ciddiye almamışlardı.

    bir kaç senedir sistematik şekilde bir operasyon çekiliyor olması taraftarımızı ister istemez biraz sindirmiş olabilir, fakat galatasaray'ın 35 milyonluk bir camia olduğunu unutmamak lazım. sırf bu yüzden bile sahip olduğu gücün farkında olan yönetimlerce yönetilmesi elzemdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın