• 5990
    yönetimleri seçenlerin derdi cemiyetteki çayın, adadaki şarabın parası veya lisedeki pilav günü olunca takımın hakkı yenmiş, takım şampiyon olamamış yönetimin de pek umurunda olmuyor.
    eminim genel kurul üyelerinin çoğunluğu galatasaray'ın bu kadar başarılı olmasından, halka mal olmasından, taraftar sayısında öne geçmesinden rahatsızdır. onların derdi küçük olsun, bizim olsundur.
    yönetimin çıkıp konuşmuyorsa taraftar grubun çıkıp konuşacak, ya yönetime ya tff'ye tepki gösterecek. ama twitter üstünden değil, gerekirse riva'ya yürüyerek gösterecek. ancak ultraslan da yönetimden memnun(!) olacak ki onlar da sadece 2 kelimelik twitter açıklamasıyla geçiştiriyorlar.
    iç sahada 2 maç yönetim istifa diye bağırırsın hiçbir şey yapamıyorsan, bak o zaman yönetim nasıl harekete geçiyor.
    yoksa biz düz taraftarlar burada istediğimizi yazalım, hayatı boyunca kulübe üye olamayacak/yönetimde söz sahibi olamayacak insanı kim neden ciddiye alsın ki?
    maalesef galatasaray milyonların desteklediği ancak küçük bir zümrenin sahip olduğu bir organizasyondur. bugün yönetimi eleştiren bazı genç genel kurul üyeleri de seçim zamanı geldiğinde 'ama dursun abi iyi işler yaptı' noktasına gelecek; kendi devre arkadaşları yönetime girdi diye gidip oy da verecek. biz sinirlendiğimizle, üzüldüğümüzle kalacağız. etkiniz olmayacak konular yüzünden boşuna kendinizi yıpratmayın, ailenizden sizden önemli hiçbir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın