• 9924
    tam karşı tarafın istediği kıvama gelmiş taraftar grubu. öfkesini, nefretini, tepkisini doğru hedefe yöneltemez zira her zaman objektiftir, fikri hür vicdanı hür falan filan. zamanında hakemler bizi doğrarken "ama biz de top oynamıyoruz" deyip futbolculara teknik heyete yönetime sallayanlar bugün de aynı şeyi yapmaya devam ediyor. bu işler buralara geçmişte yapılan iğne çuvaldız hikayesiyle geldi. şimdi de sizin direncinizi kırmaya çalışıyorlar. gerçi çalışmalarına bile gerek yok bizim tayfa zaten dünden meyilli. hatta o kadar meyilli ki kendi yönetimine sallamak için mabaddan gerekçe üretmeye bile bayılıyor.

    o çok tepki gösterdiğiniz spor basını sizin aynanız hala farkında değilsiniz. yarın çıkacak manşetleri burada siz belirliyorsunuz. arkasında taraftarın tam desteği olmayan hiç bir yönetim bir halt beceremez.

    taraftarlık hayatım birçoğunuzun yaşından fazladır ama son dönemde gördüğüm taraftarlık mantalitesi gerçekten büyük rezillik. ben bunca senedir bu kadar kibir, bu derece toksik, böylesine şımarık bir dönem görmedim. çok kötü kadrolar, çok kötü yönetimler gördüm ama bu kadar kötü böylesine pusulasını yitirmiş taraftar grubunu ilk defa görüyorum. elbette devir değişiyor, anlayışlar değişiyor, şartlar koşullar değişiyor ama taraftarlık olgusunu ilk şartı tam destek hiç değişmez zira adı üstünde "taraf"sınızdır.

    önünüzde iki seçenek var; ya kendi kendinizi yersiniz, ya karşı tarafı boğarsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın