aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6906
    isler kotu gittiginde yine birilerinin akp turkiyesinin hirsini almaya calistigi tribun grubu.

    bu olusumun icine siyaset sokulmadigi icin mi bu bitmeyen ofkeniz acaba? sagcisi, solcusu, muslumani, ateisti bir arada galatasaray icin oradan oraya gittigi icin mi yoksa? ya da bu sizin bir rahatlama yonteminiz mi acaba?

    malum sahsa adam gibi adam diye pankart acilmadi diye de olabilir surekli hedef gostermeniz.

    yani ister kabul edin ister etmeyin, bu takim ne zaman dusse, futbolcusu ne zaman kendi sovmen seyircisi tarafindan isliklansa, instagramcilar ne zaman aha gitti sampiyonluk rezil takim diye yangina baslasa, bu olusum bir deplasman donusunde, bir futbolcunun evinin onunde ya da bir idman sonrasi mesalelerle bu takimi ayaga kaldirdi.

    2018 bir genclerbirligi maglubiyeti donusu vardir. dunu cabuk unutanlar bi baksin bakalim twitterda atese benzin doken sovmenler fink atarken havaalaninda kimler karsilamis o takimi. ve o takim o sezonu nasil bitirmis.

    biteli 15 sene olmusmus. yahu su tribune emek veren binlerce genc kardesimiz var bu catinin altinda. o yaptiklari koreografileri her yerde paylasmayi biliyorsunuz. ama bitmis olusum degil mi?

    efektifligi ve mac icindeki reaksiyonlari veya yenilik olarak sunabileceginiz seyleri tartisalim. elestirelim. yazin fikirlerinizi gelissin herkes. ama taslamak cok daha kolay. uzaktan atip tutmak gibisi yok. misss gibi ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın