• 35297
    üzüldüm ama asıl üzen avrupa'dan elenmek değil. her yerden elenebilirsin, o maç özelinde şanssız olursun, topların girmez vs. ancak bizim sorunumuz çok daha fazlaydı. sparta prag formda bir takım olabilir, bayern münich'le oynarken bizde formda bir takımdık ancak adamlar kalitesiyle öyle ya da böyle yendi bizi.

    sparta prag- galatasaray eşlemesinde de durumun böyle olması lazımdı. kadro kalitesi olarak sen üst seviyedesin sen bu takımlara karşı kötü oynayabilirsin ancak sahada böylesine aciz, vasat helva gibi dağılan görüntüde olamazsın.

    10 kişi kalıyorsun, bu tecrübede ki oyunculara sahip takımlar, atak yapamasa da kemik gibi durur arkada, maçı bir şekilde uyutur bitirir. biz iki maçta da kırmızı yedikten sonra hemen gol yiyoruz, hemde böyle duran toptan falan değil akan oyunda, rakip oyunların rahat rahat vuruş yaptığı pozisyonlarda golü buluyorlar.

    yakıştıramıyorum bu durumu, galatasaray avrupa'ya yine gider bu ne ilk ne son ancak bu durumlara düşeceksek, gitmeyelim. bir kere şunu artık anlayalım, avrupa'da başarılı olmak için isimli kadro kurmak kafasından bir an önce çıkalım, her şampiyon olan bunu denedi hepsi de nal topladı geldi, olmuyor işte.

    (bkz: 22 şubat 2024 sparta prag galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın