• 35293
    tam 11 yıldır ön elemeler hariç avrupa'da eleme geçemeyen takımımız. en son 2012-13 sezonunda schalke'yi elemiştik şampiyonlar ligi'nde. bu süreçte şampiyonlar ligi play-off'undan dahi elendik, hatta bir de östersunds faciası var ki galatasaray bu değildir arkadaşlar.

    artık gerçekten şapkayı önümüze koyup neler yapılabileceğine bakmamız gerekiyor. içeride* öyle saçma entrikalarla uğraşıyoruz ki vizyonumuzu dışarıya çevirip neler yapıldığına bakacak mecalimiz kalmıyor, ya da takımı yönetenlerin bu yönde bir isteği yok.

    etiketçi taraftar mutlu olsun diye ismi olan topçular geliyor her sene*, ama görüyoruz ki bu takımı yine barış'lar, kerem'ler, sacha'lar taşıyor. kale hariç 10 kişinin 7'sinin ciğersiz asker futbolculardan kurulu olması ve felix magath tarzı kusturana kadar idman yapılması gerektiği düşüncesindeyim bütçesel olarak bizim gibi bir kulüpte.

    bunu küçülmek gibi algılamayın. eğer takımda herkes komutan takılmaya devam ederse bu takım hiçbir yere gitmeyecek. bugün elendiğimiz sparta prag 11'inin 9'unu fm'de kadrona almazsın ama adamlar fizik gücü ve mücadele ile bizi eleyebiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın