• 7818
    2023-2024 sezonunda lige 10'da 10'la başlayıp 11. haftada bize liderliği teslim etmişlerdi. biz de 12. haftada liderliği geri teslim ettik. sadece 1 hafta lider olabildik. sonra 25. haftaya kadar hep geriden takip ettik. 14 haftadır çok mutlu olamasak da asla yelkenleri indirmedik ve şampiyonluğumuza olan inancı kaybetmedik. şu anda sadece 1 haftadır lideriz, takımımız haftalardır doğranıyor, fenerbahçe haftalardır kollanıyor. bunu trio programından rahatlıkla teyit edebilirsiniz. ama var olan algı galatasaray'ın buradan şampiyonluk vermeyeceği üzerine. işin ilginci bu psikolojiyi yaratan da en başta bizzat fenerbahçe camiası. bizim 25 haftanın 23'ünde dayandığımız psikolojiye adamlar 1 hafta dayanamıyor.

    başkanları çıkıp diyor ki "ankara'ya talimat gitmiş, şampiyon yapmayacaklarmış" diye. iyi de sormak lazım: niye bu kadar para harcadın, neden takımına şu ana kadar olmadığı kadar büyük transfer yaptın ali koç? galatasaray niye yapıyor transfer. biz niye kasıyoruz, biz salak mıyız? fenerbahçe şampiyon yapılmazmış. şampiyon yapılmak istenmeyen takıma 14 kez lehine penaltı verilir mi? dünya'da yok böyle rakamlar. manchester city'nin oynadığı top ceza sahası içerisinde geçiyor. adamların kazandığı penaltı sayısı sadece 5. aklımızla alay mı ediyorsunuz?

    ali koç'un fenerbahçe taraftarının aklıyla alay ettiği kesin. madem lig bitmiş, şampiyon talimatla belirleniyormuş, o zaman bırakın bu işin peşini. kendi taraftarınız niye şampiyonluk inancıyla stada geliyor. bunlar boş algı cümleleri. bunların tek yaptığı mağdur edebiyatı ve birilerinin hakkına çamur atmaktan nasiplenme hevesi.

    fenerbahçe'nin varsa bir enerjisi bunu saha dışında harcamaya devam ettiği sürece bu takım başarılı olamayacak. ali koç son 13 senede 1 şampiyonluk nasıl olabilir diyor ya. 1 tanesinde bile aleyhlerine hakem hatası olmayan final haftalarında verdikleri en az 4 şampiyonluk maçı var. yeterince iyi olsalardı, psikolojileri sağlam olsaydı, saha içinde kalmaya gayret gösterselerdi bu şampiyonlukları alabilirlerdi. onun yerine delirmeyi, başarısızlıklarına kılıf bulmayı, işleri saha dışına taşmayı, birilerine alçakça iftira atmayı seçtiler. bu fenerbahçe zihniyeti asla iflah olmaz. biz de 14 sene şampiyon olamadık. ama oradan öyle bir çıktık ki rahmetli derwall'le geçirdiğimiz evrimle beraber türk futboluna çağ atlattık. 90'lı yıllarla beraber son 30 senenin en iyi takımı olduk. ama fenerbahçe'nin başarısızlığı kabullenmemesi, hatayı hep dışarıda arama yanılgısı onların o gerekli evrimi geçirmesine engel oluyor. 20 senedir aynı masalları anlatıyor adamlar. bu kafadan başarı hikayesi çıkar mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın