• 261
    bir sonraki donem icin chp tarafindan kadikoy belediye baskanligina hazirlandigi bilgisi kulislerde dolasmaktadir.

    tabii ki chp'den aday olacagi icin oy verecegiz degil mi kadikoylu ve siyaseti futbolun holiganizmine alet etmeyen sevgili galatasaraylilar? bir kac secim vaadini yazalim hemen;

    *rambo okan ile her mahalleye bir nalbur acacagiz.
    *kadikoy'de gunes sari renkte dogup, lacivert renkte batacak.( bu cok onemli)

    *kadikoy'de gerceklesen tinerci kavgalarinda artik yaralanan tarafin kanı da sari-lacivert akacak. boylece renk cumbusu yasanacak.( gel de oy verme )

    *kadikoy'de ikamet eden tum kediler, aslan ile akrabaligini noktalayip artik muhabbet kusu, guvercin ve martilarla arkadaslik edecek. hamsi ise yenmeye devam edecek.( heyecan verici)

    * kadikoy'de ikamet eden vatandaslar, arkadaslarini veya evlatlarini ovmek icin "aslanim benim" kalibini kullanamayacak. bunun yerine tabii ki "koç'um benim kullanilacak. ( yillardir kanayan yaramizdi. tebrikler)

    *haydarpasa'dan istanbul'a dogru bakildiginda galata kulesi artik gorunmeyecek. tam o bolgeye hologram teknolojisi kullanilarak rambo okan'in sari-lacivert saclari eklenecek.( liderler sonsuza kadar hatirlanmak ister)

    *kadikoy'de bulunan tum oteller ve pansiyonlar 5 yildiz sahibi olacak.

    *kadikoy'de yer alan tum ingilizce dil kurslarinin ismi general harrington dil kursu olarak degistirilecek.

    *bagdat caddesi buyuk bir tarla ve sit alani olacak. vatandaslarimiz orada hafta sonlari tarla surme aktivitesi gerceklestirecek. ( topraga basmak elektrigimizi alir )

    * fikirtepe'de bulunan insaatlarda calisan iscilerin en az ikisinin ismi kahe veya dixon olacak. ( e-devletten isim degistirebilmek artik hic zor degil)

    gordugunuz gibi...guzel gunler yakin, icraat bitmiyor. sonunda refah dolu bir kadikoy'umuz olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın