• 35204
    maalesef 2023-24 sezonunda da belli başlı oyun sorunları olan takımdır.
    1) orijinal defans kanatlarının olmamasından dolayı saha parsellemede, geçiş savunmasında ve oyun kurulumunda zorlanması.

    2) 10 numarasızlık: orta alan varyasyonlarını kısıtlayan ve rakibin tüm enerjisini kanatlara önlem alarak kapatmasına neden oluyor. iyi kapanan takımlara karşı tıkanmamızın yegane sebebi.

    3) kullanılan yan duran toplardan sonra rakibe çok ciddi boşluklar verilmesi. maçın skoru ne olursa olsun galatasaray duran toplara çok kalabalık gidiyor. buna ne gerek var bilemiyorum.

    4) kerem-icardi hattının kopması: rakiplerin gerek sert oyunu gerekse ezberlenen pas bağlantıları geçen seneki şampiyonluğun anahtar ikilisini bozdu. tabi bu icardi-harry potter bağlantısının kopmasında formsuzluğu göz ardı etmemek lazım.

    5) transferde gidilen büyük isimlerden beklenen oyun kalitesine katkının gelmemesi, aksine oyundaki geri gidiş. zaman zaman parlasalar da ne ziyech ne ndombele ne tete ne angelino hatta zaha beklenen uyumu sağlayamadılar.

    6) ileri uç hattındaki uzun süreli formsuzluk: geçen seneki (2022-23) rashica, yunus akgün ve zaniolo kanatları bu yılın flaş transferlerinden ( tete, ziyech ve zaha ) takım oyunu anlamında çok daha efektifti. ofans hattının düşük pas kalitesi ve yüzdesi ile çok sayıda basit pas hatası ile oynaması galatasaray'ın hücumda yapması gereken skoru çok sınırladı.

    türkiye ligi için bu oyun yeterli oluyor elbette. oyunumuzdaki defoları kamufle edebiliyoruz bir şekilde
    ancak asıl hedef olan avrupa'da sürdürülebilir başarı için bu eksikler giderilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın