• 35197
    çok kritik bir sürece giren takım. birbirine çok yakın 15-16 oyuncusu olan bir takım olmadığımız için maç trafiği yoğunlaştıkça çeşitli kırılma anları bizi bekliyor.

    ligde üst üste oynayacağımız 5 maçın 5'i de "pis maçlar". ankaragücü ve beşiktaş deplasmanları, içeride rize ve antalyaspor maçları var. kasımpaşa deplasmanı ile de 5 maçı bitiriyor olacağız. geçen hafta bandırmaspor ile başlayan hafta içi mesaisi de ay sonuna kadar devam edecek. 15 ve 22 şubatta sparta prag maçları ve 28 veya 29 şubatta da kupa maçı var. yine avrupa ligi son 16 maçları da hemen peşi sıra gelecek. turu geçersek 7 ve 14 mart hafta içleri de dolu olacak yani. bu ne demek, 34 günde 11 maç demek. fenerbahçe de girecek bu cendereye ama onlar 2 maç az oynayacak.

    daha oynanmamış süper kupa finali de var. sakatların iyileşmesi, yeni transferlerin uyum sürecini çabuk geçmesi ve başta kerem aktürkoğlu ile icardi olmak üzere formsuz oyuncuların forma girmesi gerekiyor. aksi halde istemediğimiz bir tabloyla karşı karşıya kalabiliriz.

    muslera, günay
    kaan, aurier
    sanchez, abdülkerim, nelsson
    köhn, berkan
    eyüp, torreira, kerem, ndombele, mertens, oliveira
    barış, zaha, kerem, mecburen teté
    icardi ve brezilyalı umut bulut

    rotasyonu ile bu süreç nasıl geçecek, allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın