• 35191
    çoğunluğunu yaptığı işten ve çevresindeki insanlardan müthiş mutlu oyuncuların oluşturduğu bir takım.

    10 şubat 2024 galatasaray istanbul başakşehir maçında yine klasik olarak vitesi 2'ye atıp maçı bitirdik. belki de avrupa arefesinde olması gereken de buydu. fakat maçın içerisinde, sonunda, devre arasında, takım sahaya gelirken, tribünde maçı takip eden oyuncular kameraya çekilirken, kulübede olanlar gösterilirken hep anlaşılan ve gözlenen şey bu. takım gerçekten çok mutlu ve birlikte olmaktan çok keyif alan isimlerden kurulu. maç sonunda da çocuklar, futbolcular hep beraber sahada uzun bir süre daha vakit geçirdiler.

    sırf bu yüzden bile bu sene uyum sorunu çeken futbolcuları biraz daha net eleştiriyorum. takım harika, gelen giden fark etmeksizin müthiş bir ortam var. insanlar birbirleriyle hem saha içinde hem saha dışında çok iyi anlaşıyor. tribünler her yeni transferi bağrına basıyor, özellikle yabancı oyunculara tahammül ve destek çok daha fazla. tüm bunlara rağmen uyum sorunu yaşayacak futbolcu muhtemelen ana evi hariç her yerde uyum sorunu yaşar. uyumu da geçtim böyle bir ortamda isteksizlik kesinlikle kabul edilemez.

    yine kocaman bir aferin ve helal olsun diyelim takıma. 3 oyuncumuzun sakatlandığı bir maç oldu, dilerim hepsinin problemi hafif ve anlık şeylerdir. kocaman da bir maşallah diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın