• 390
    maçtan sonra barış kendini öyle bir yere attı ve nefes nefese kaldı ki benim bile gözlerim doldu. sana helal olsun barış, yani o kadar saygı duyuyorum ki anlatamam.

    peki neden bu hale geldi barış? işte okan hocanın çözmesi gereken en önemli sorun bu. maçın ikinci yarısında ilerde icardi, vinicius, zaha ve tete o kadar hiç takıma katkı sağlamadı ki bütün yük takımın askerleri olan bir kaç adama kaldı. başakşehir belki bize atamaz ama avrupa'da acımazlar. ileri dörtlünün mutlaka ama mutlaka takım oyununa katkı vermesi gerekiyor. defansif aksiyonları o kadar düşük ki takımın kalanının canı çıkıyor. defans oyuncuları depar atmaktan sürekli sakatlanıyor. bunun da en büyük sebebi takımdaki general sayısının çok ama çok fazla olması.

    çağdaş denen şahsiyetin maç sonu yaptıkları kendi karakterinin tam olarak yansıması oldu. tam olarak nefret edilesi birisin.

    şampiyon olmak istiyorsak eksiklikleri tespit edip çözmemiz gerekiyor.

    okan hoca sen muhteşem bir detaysın. bu kadar eksiğe, sıkıntıya rağmen rekorlar kırmaya devam ediyorsun. allah yolunu hep açık etsin. şampiyonluk en çok sana yakışıyor. ben eminim ki fatih terimin kırdığı bütün rekorları geliştireceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın