• 35169
    önünde çok zorlu dört lig maçı bulunan canımız ciğerimiz.

    taraftar transfer dönemi nedeniyle konsantrasyonunu kaybetmişse de okan buruk ve takımının konsantrasyonu oldukça üst seviyede. ligde bizim için dananın kuyruğunun kopacağı süreçte olduğumuzu düşünüyorum. bu sürece ilk olarak cumartesi günü başakşehirle yapacağımız maç ile başlıyoruz. gelecek hafta ise evimizde oynadığımız prag maçı sonrası ankaragücü deplasmanına gidiyoruz. bu maçtan dört gün sonra prag deplasmanına çıkıyoruz akabinde evimizde antalyasporla oynayacağız. bu sürecin son maçı ise takip eden haftasonu beşiktaş deplasmanı olacak.

    ligdeki kaderimizin şekilleneceği süreç beşiktaş deplasmanıyla sonlanacak. bu süreçte fenerbahçe son 16'ya kaldığı için avrupa maçına çıkmayacak. ayrıca ligde en kötü zamanlarında dahi puanlar aldığı alanyaspor, rizespor, kasımpaşa ve hatayspor maçlarına çıkacak.

    artık transfer sezonu da geride kaldığına göre okan hocamın arkasında tam destekle kenetlenerek ilgili dört maçtan alabileceğimiz en yüksek puanla bu süreçten çıkmamız gerekiyor. bu süreç bizim için oldukça zor, rakibimiz için çokça kolay görünse de bu sürecin bitmesiyle birlikte tam tersi bir rüzgarın başlayacağını düşünüyorum.

    inşallah (bkz: süper lig 2023-2024 sezonu) her daim hatırlanacak, hak ederek aldığımız tertemiz bir şampiyonlukla son bulsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın