• 872
    son gün tutup diagne aldırmaması gereken taraftar. bize necati ateş gerekiyor, diagne değil. ara transfer dönemine yaz transfer dönemi gibi bakmamak gerek. bize hayır gelmez bu dönemden. istisnalar kaideyi bozmaz.

    bu taraftarın haklı oldukları yönler de var. bu yönetim beklentiyi bir türlü doğru bir şekilde taraftara aksettiremiyor. içeride erden timur gibi bir figür olmasına rağmen. yaz transfer dönemi de böyleydi, şimdi de böyle. hani nerede orta saha diyen taraftar da bu bakıma haklı. ama bu işin çözümü de son gün gidip bir oyuncuya para gömmek de olmamalı. yangıncı taraftar da bu problemi çözemez. geçti bor'un pazarı yani.

    okan buruk sadece sağ bek ve sol bek istedi. hocaya güveneceğiz, bunu hak ediyor. yönetim de hazırlıksız ama hocayı üzmesinler. laf ağızdan bir kere çıktı artık. son saate kadar bekleyeceğiz, panik yok. inşallah idare edebilecek kadar oyuncular alabiliriz. bana göre kaan-barış transfer edilecek oyunculara da forma vermez. çünkü kötü oynamıyorlar zaten. beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın