• 112
    sayın rijkaard,

    sen uzaklarda daha muhtemelen galatasarayla ilgili çok bir şey bilmiyorken aşağıda adları yazılı kadro 2007-2008 turkcell süper ligini şampiyon olarak bitirdi. yakından tanımanın muhtemel olduğu futbolculara gizli bakınız verdim. evet doğru bildin gizli bakınız verdiklerim bu sene senin elinde de olan futbolcular. diğerleri ise şu an kadronda olmayanlar. onların yerine aldıklarını yazmayacağım. arada ki farkı görüp benim kalitesiz kadrom var diye konuştuğun için utanma diye.

    kaleciler : aykut erçetin, orkun uşak, fırat kocaoğlu
    savunma :emre güngör, rigobert song,hakan kadir balta, uğur uçar, volkan yaman, servet çetin
    orta saha : tobias jan hakan linderoth, okan buruk,barış özbek, cassio de souza soares lincoln, hasan şaş, mehmet topal, ahmed apimah barusso (kiralık), marcelo adrian carrusca, ayhan akman, sabri sarıoğlu, arda turan, mehmet güven,
    hücum : hakan şükür, shabani nonda, özgürcan özcan, çağrı yarkın, serkan çalık, ümit karan
    teknik direktör : karl-heinz feldkamp, cevat güler

    duydum ki 2010-2011 sezonu için takımda yine revizyon istiyormuşsun. büyük başkan bunların alayını sat moduna girmişsin. bizden resmen geleceğimizi ipotek altına almamızı, yepyeni bir takım kurup bir dünya borç altına girmemizi istiyormuşsun.
    diyelim ki biz güç bela paralar bulup sana istediğin futbolcuları aldık.yine başarısız olup kovulursan sonra umrunda olacak mı sana sunduğumuz imkanlar. bence olmayacak. sen aldığın milyonlarca euroyu kimbilir nerelerde yiyiyor olacaksın.
    yok öyle yağma rijkaard efendi. senin kadron kaliteli hemde çok kaliteli de sende dünyanın en iyi oyuncuları elinde olmadığı durumda başarı kazanabilecek b planlarını, c planlarını yapabilecek hocalık kabiliyeti yok.
    ensendeyim yakındır yol alıcaksın da olan klübümüzün paralarına, hayallerine olacak.

    hadi iyi tatiller sana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın