• 1529
    2009-2010 sezonu boyunca ne mücadele eden, ne de savaşan bir takımdır. rijkaard'ın arkasındayım, o ayrı mesele. benim bahsettiğim olay ruhsuzluk! o forma o kadar kazanılmıyor arkadaşlar! bunlara birilerinin göstermesi gerekiyor. adam gibi terleteceksin o formayı, yoksa defolup git! sezon boyunca en çok çıldırtan da bu isteksizlik, ruhsuzluktu. rakiplerimize bakıyorum da, canını dişine katarak oynuyor. bir de bakın bizim takıma. umurlarında bile değil. yüzsüzsünüz siz! kaptana ne demeli. iyi ki bir protesto etmişler arkadaş, 5 maçtır küs küs duruyor. hagi'nin protesto edildiği ortamda, hagi bile bunu yapmıyor da, sen kimsin ki bunu yapıyorsun? içimizden biri dedik ama hiç birimiz senin yaptığını yapmazdık!

    mutludurlar inşallah şimdi. hatta gitsinler alem yapsınlar, sinemaya gitsinler, pembe arabalara binsinler, seyehat etsinler, idmanlara katılmasınlar. bursa'dan 1 puan aldılar ya! fener'i şampiyon yaptınız, hadi sevinin lan, haftaya şampiyon fener. görelim sizi de kutlamalarda, olur mu!?

    seneye umarım bu formayı hak etmeyenler defolup gider bu takımdan. en kötü ihtimal, neill, keita, baros, hakan balta gibi bir kaç oyuncunun yanına koysun rijkaard emre çolak'ı, serdar'ı, anıl'ı öyle oynayalım. emin olun kat kat fazla mücadele eden takım çıkacaktır ortaya. forma için savaşan takım çıkacaktır. beyler, galatasaray burası galatasaray! yan gelip yatma yeri değil. alooo!
App Store'dan indirin Google Play'den alın