• 9792
    2023-2024 süper lig sezonunda gereksiz bir endişe ruhu içerisine girmiş olan taraftarımız. uçan kaçan fenerbahçe'nin sahasında oynadığımız maçında 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçında rakibimizin isabetli şutu yok ve inanılmaz derecede temkinli oynamak zorunda kaldılar ki bu bile görebilene çok şeyi gösteriyor. keşke şu arabistan'da ki süper kupa maçı iptal olmasaydı da herkes neyin ne olduğunu daha rahat fark edebilseydi.

    taraftarın bu ruh haline girmesindeki en büyük etken yaz transfer dönemi sonrasında girdiği beklentiler olduğunu düşünüyorum. büyük beklentiler sonrası arzu edilen şeylerin olmaması insanın ağzında kötü bir tat bırakır.

    açık konuşmak gerekirse eğer ne o zamanki büyük beklentiler aşırı rasyoneldi (ki özellikle bayern maçlarında bu takım potansiyelini gösterdi) ne de şu an yaşanan talihsiz umutsuzluk rasyonel.

    bana göre de transfer döneminde kadro mühendisliğinde belli başlı hatalar yapıldı ve bunlardan ders alınması gerekiyor. bununla birlikte işin saha tarafında özellikle kapanan takımlara karşı sıkıntılar yaşayabiliyoruz ancak abartıldığı gibi bir durum içerisinde kesinlikle değiliz renktaşlar.

    saha dışında da şu ana kadar izlediğim en fazla algı oyunlarının olduğu sezon bu. sistemli bir şekilde hem etkileşim hem de muhtemelen maaşlı bazı organize hesaplar sezon başından beri algı yapıyor.

    bununla birlikte malum sebeplerden çoğu kişinin evinde lig yayını olmadığını tahmin ediyorum. çünkü 90 dk maç yerine daha çok twitter'a düşen kesitler üzerine yorumlar yapıyor.

    özellikle genç arkadaşlardan rica ediyorum biraz sakin olun, biz bu filmi çok izledik. şampiyon oluruz olmayız, avrupa'da yeni bir destan yazarız ya da yazamayız bunları zaman gösterecek. bizim şu an yapmamız gereken karamsarlığa kapılmamak. ligde sadece 2 puan gerideyiz. fenerbahçe de illaki puan kaybedecektir, lig uzun.

    galatasaray isminin olduğu yerde her zaman umut vardır
    #konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın