• 34910
    üzerine yavaş gelinmesi gereken sevdamız. bunu ilk kez yaşamıyoruz. geçen sene alanya maçı ile açılışı erken yapmıştık. bu sene fenerbahçe arkasından sivasspor maçları ile açılış geç oldu.

    şampiyon olduğumuz her sene bariz bir hakem faciası yaşanır bizim maçımızda. sonrasında da tüm camia kendi kabuğumuza çekiliriz. sonrasında o "birikmişlikle" birlikte birden fırtına arkadan esmeye başlar tüm camia ve futbol takımı içerisinde. önümüze geleni bu toz ve rüzgarın içerisine hapsederek adım adım ilerleyip arkamızda onlarca yıkım bırakarak ipi en önde göğüslemişizdir.

    ben 40 yıllık hayatımda çokça şahit oldum bu duruma. ondan dolayı hiç kızmadım takıma ya da futbolculara. hakemin ilk düdüğü ile hissediyordum bu maçta bir şeyler olacağını. hiç bir şeyi kaybetmedik aksine çok şey kazandık. bunu böyle görün. kayseri maçı bunu ispat maçı olacak. tüm ülke seferber olmuş engel olmak için sanki. biz ise her zamanki gibi "bir halatı hep birlikte çekenlerin; hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımı" olmaya devam etmeliyiz ve edeceğiz.

    hadi vira bismillah renkdaşlarım. şimdi başlıyoruz. yolumuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın