• 190
    ihtiyacımız olan, ama taraftarın bundan şikayet etmek hakkı olmayan dönemdir. en azından yazın her oyuncuyu şakşaklarken, sınırsız bütçemiz olmadığını anlamış olması gerekirdi bu grubun. yani zaten ne szymanski alacak paramız vardı, ne de fred. bol taksitli, ödemesi gelecek yıldan başlamak üzere, öneriler sunduk ve çekildik.

    son 3 yılda toplam 30 milyon euro'dan fazla zarar yazmamız gerekir ffp kuralına göre. covid'le beraber 5 esnetmişler olmuş 35. malum siteden veya olabilirse başka bir kaynaktan bizim son 3 yıl toplamımıza bakılırsa, yangıncı grup gelecek sezon avrupa'dan men yememek için akıllı olmamız gerektiğini anlar.

    hoş aynı sebepten kontratı elindeki oyunculara gitmek zorunda kaldık bir önceki transfer döneminde de. şimdi de badou n'diaye, belhanda vs. iddialarının çıkması da boşuna değil. kevin rodrigues entry'sini girdiğimde, 'yine mi salata?' diyen bir grup vardı. sanırım nedenini daha iyi anlamışlardır.

    berkan ve dubois'in bir şekilde dönebilmesi bizi mutlu eder. hatta mümkünse, tete'yi verip, yunus'u da geri alabilsek çok tatlı olur diyeceğim ama mümkün değil.

    geriye tek bir isim kalıyor. mata'dan sonra kaybettiğimiz ikinci 10 numaramızı bulmak. evander hala tercihim, isterse uganda ligine gidip, bir sezonda 0 gol, 0 asist yapabilir. ben gözlerime inanırım. sakatlık gibi durumu yoksa, sorun da yok.

    ha hiç paramız yoksa, evander de kalsın. gökdeniz gürpüz'den de umutluyum. şu ziraat türkiye kupasının başlamasıyla, eminim okan hoca'ya ışık saçacak bir iki altyapı oyuncumuz olacaktır. içeriden de çözeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın