• 150
    uzun süredir hakemleri ya da rakip takımları baskı altına almak yerine takımımızı baskı altına alan tribünlerdir. her topa "vur, vur" diye tezahürat yapılması, gol atana kadar doğru düzgün marş tezahürat yapmama, maç boyu hep bir uğultu...

    ekran başında galatasaray maçlarında sadece uğultu gözlemliyorum. başka maçlarda taraftar tezahüratları daha belirgin, baskı daha hissedilir oluyor ama yok bizim maçlarda bunu pek gözlemleyemiyorum. belki yayıncı kuruluştan kaynaklıdır bunu da düşünüyorum.

    çokça kez belli tribünlerde ve taraftar gruplarında bulunmuştum şehir takımından ötürü.* şunu söyleyebilirim; hani herkes diyor ya "inanılmaz bir atmosfer vardı" diye ben de o tribünlerde bulunurken bunun böyle olduğunu düşünürdüm ama maç özetlerine bakarken aslında hiçbir ses olmadığını farkederdim. acaba bizim tribündekiler de mi bunu böyle düşünüyor? zira gerçekten bizim maçlarımızda sessiz ve boğuk bir ortam var.

    kesinlikle bu bir taraftar eleştirisi değil. allah razı olsun insanlar zamanlarından, paralarından fedakarlık edip takımımızı o tribünde destekliyor. naçizane benim ki sadece bir gözlem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın