resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 2982
    20 aralık 2023 galatasaray karagümrük maçında kırmızı kart almak için değil takımın ve kendisinin hakkını savunmak için çabalamış oyuncumuz. camia camia değil ki hakem resmen apaçık penaltımızı yediğinde ne konuşuluyor, ne hakemden hesap soran oyunumuz, yöneticimiz var, ne de taraftar tepki gösteriyor. üstelik penaltıyı geçtim, dönen topta hakem oyunu durdurmadığı için gol de yiyorduk. kimse artık maçın içinde değil.

    adama sezon başından beri herkes sakatlamak için sert giriyor. çok haklı bir tepkisi vardı. sarı kartı ben de alırdım. eskiden olsa böyle durumlarda seyirci ateşlenip baskısını arttırırdı ama artık tribün de kalmadı, uyuyoruz.

    öfke, bazen haksızlığa karşı verilen haklı tepkidir. siz öfkenizi yapıcı şekilde yaptırıma dökmezseniz, biriken öfke bir yerden çıkar. aynsını barış da yaşadı. takım organize şekilde hakkını savunmayı öğrenmeli. yoksa dün icardi sakatlandı, yarın torreira da sakatlanır. puanlarımız da gasp edilir. kimse de hesap mesap soramaz.

    sarı öküzü vermeyeceksiniz. bu adam delikanlı. bu adam zeki.

    he kerem doğrusunu yaptı sakinleştirdi. ama orada kerem torreira'yı çekerken diğer oyuncuların hakemin etrafını sarıp hesap sorması lazım. her pozisyonda değil ama doğru pozisyonda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın