• 9715
    tam da şimdi görevin büyüğü ile teste girecek taraftardır.
    bu sezonki şampiyonlar ligi serüvenimiz o ya da bu şekilde sonuçlandı. grup kuraları çekildiğinde genel kanı bayern ve manu'nun el ele gruptan çıkacağı, bizimse kopenhag takımı ile 3.lük mücadelesi verebileceğimiz yönünde idi. hatta ilk maçta kopenhag ile olan 2-2 beraberlik bu görüşü körükler, buna yol verir nitelikteydi. lakin gerek bizim gerekse kopenhag takımının hem bayern'e hem manu'ya karşı karakterli top oynaması, özellikle manu'ya karşı bunu çoğunlukla sonuca da yansıtması ile şartlar bir anda manu'yu saf dışı bırakıp, biz ya da kopenhag'ın ilerleyebileceği hale evrildi.
    netice olarak yumurtalardan biri dün akşam kırılacaktı, ve kırılan maalesef biz olduk.
    lakin, bizim için bu sezonki avrupa meceramız henüz sonlanmadı. avrupa ligi gibi bir fırsat önümüzde bizi bekliyor. kadro kalitemiz, şampiyonlar ligi grup maçlarında kendisini gösterdi.
    evet, şampiyonlar ligi'nden elendik belki ama son maçın son dakikasına kadar yarışın, heyecanın içindeydik. bunu bize yaşatan bu oyuncular ve teknik kadro oldu.
    ve aynı ekip bize avrupa ligi için hayal kurduruyor, "lan acaba olabilir mi" dedirtiyor, bunlar önemli şeyler.
    bu nedenle bence önce kendilerine teşekkür etmeliyiz.
    sonrasında, verilecek tam destek ile bu sezon avrupa ligi'nde bir yarı final veya en az bir çeyrek finali gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum. şimdiden dillendirmeyi çok doğru bulmasam da çeyrek - yarı final derken, o moda giren takımı taraftarı zaten bir şekilde dublin'e taşır.
    ez cümle, güzel şeyler yaşıyoruz, bazı sezonlar vardır şampiyonlar liginin son 2-3 maçının angaryaya döndüğü. bu sefer dibine kadar yarışın içinde kaldık, ve o heyecanı yaşadık, bu nedenle bunun keyfini yaşamak, avrupa ligi ile ilgili hayaller kurmak varken yok icardi kilo aldı, zaha ne verdi, tete ne zaman olacak, beriki hemen gitsin tarzı söylemlerin ne yeri ne de zamanı bence. yapıcı eleştiriye lafım yok elbet ancak malum camiaların ekmeğine yağ sürecek davranışlardan, troll ordularının kayığına binmekten, takıma zarar vermekten imtina etmek, kaçınmak lazım.
    büyük galatasaray taraftarına yakışan da budur.
    (bkz: uefa şampiyonlar ligi 2023-2024 sezonu a grubu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın