• 289
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)

    https://gss.gs/Tqx.png

    https://gss.gs/C9D.jpg

    bu geceden sonra bizim için kutsal olan parken stadında, birilerinin hayatı ve ucl serüveni "move on" diyecek ama bakalım kimin?

    biz senin gibi rakiplerimize saygısızlık yaparak buralara gelmedik kamil. eğer sen benim evime bok çukuru dersen, seni evinde bokunun üstüne oturtur bu takım.

    bu akşam da buna hazır ol. çünkü yaptığını bu tarafta kimse unutmadı.

    sahaya dönecek olursak gruptaki ilk maçta bizden 10 km fazla koştunuz ve ilk 20-25 dk.da atamadığımız gol yüzünden belki de galibiyetle dönecektiniz.

    bu kez kondisyonu yükselmiş, bayern ve manchester'a karşı kendini test etmiş, özgüvenli ve çok daha hazır bir takımla oynayacaksınız.

    evet belki çok iyi kapanan, kompakt ve hızlı çıkan bir takım olabilirsiniz ama bizim de oyunumuz güçlü olduğu ve sihirbazlarımız da var.

    rakibi çok iyi analiz eden bir hocamız, teknik ekibimiz ve birbirine bağlı, asla vazgeçmeyen bir takımımız var.

    şu anda grup 3.lüğünü hayal eden tek bir kişi olduğunu bile sanmıyorum. biz galatasaray'ız ve galatasaray şampiyonlar ligi takımıdır. boğulacaksak büyük denizde boğulalım.

    https://gss.gs/vyU.jpg

    (bkz: inanmayan otobüse binmesin)

    eveeeet evet evet evet evet.
    zalgiris maçıyla başladık, size hep bir şeyler söyledik dedik ki arkadaş biz bu işin sonuna kadar gideriz, gidersiniz.
    allah'a şükürler olsun ki aslan gibi bir periyot çizdiniz, aslan gibi top oynadınız, bugün 11 mi? 12 mi? 12. avrupa kupası maçımıza çıkıyoruz ve bunun adı da son 16.
    yine söylüyorum;
    kazanacaksınız, kazanmak için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız, hep gruptan çıktınız ve öyle kalacaksınız.
    allah yardımcınız olsun!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın