• 9693
    gruptaki en kritik maçlarımızdan birinde, üstelik son iç saha maçımızda, yenilip bir çuval inciri berbat etmememiz adına kenar yönetimine "bir şey yap" diyen taraftardır. daha önce pek çok defa "tam oyuncu değişikliği yapıyorduk, golü yedik. şansızlık işte, ne yapalım" mazeretini duyan; statta bu "gol geliyorum" anını defalarca yaşayan ve göz göze göre yenilen gole kahrolan insanlardır.
    o sıralar united ceza sahamıza çadır kurmuştu. golü yemek üzereydik. bir reaksiyon var sadece bu duruma tribünden. küfür yok, hakaret yok, en ufak bir sataşma yok. futbolda oyuncu değişikliği anlamına gelen basit bir el hareketi var, bir istek var. makul bir tepki var. ben o tribünde değilim ama çok çok basit ve maç içinde olabilecek bir doğal refleks söz konusuydu dün.
    ne isteniyor bu taraftardan anlamıyorum ki. sadece sürekli bağırılsın mı laylaylay diye? bir tepki verilmesin mi izlenen şeye? koyun gibi yatılıp uyunsun mu? maç bu maç. sevdiğimiz takımın maçı. çok normal tepkiler bunlar. susturmaya çalışmayın insanları. hakaret etmek falan da kimsenin haddine değil. saçmalamayın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın