• 293
    selamlar sözlük.

    en son 1 ay önce entry girmişim, bu süre zarfında hayatımda birçok şey değişti. mesela, 3 yıl aradan sonra tekrardan amerika birleşik devletleri'nde yaşayan sözlük yazarlarına katıldım. bunu yaparken kariyerimi * etkileyecek kararlar vermek durumunda kaldım.

    türkiye’de yaşadığım süre zarfında farklı illerde ikamet eden sözlük yazarları ile tanıştım, kimisi ile tribünde kimisi ile farklı mekanlarda galatasaray maçları izledim, birlikte sevindim, birlikte üzüldüm. pandemi döneminde skype, clubhouse vb. platformlarda saatlerce kafa patlattık, galatasaray’ı konuştuk. bazıları ile daha samimi olduk, birbirimizi abi-kardeş olarak görüyoruz, ve hatta ailecek görüşüyoruz.

    6 şubat 2023 depremini yaşadık ve daha önce hiç tanışmadığım childofbodom’un ve eşinin enkaz altından sağ kurtarıldıkları haberini okumak umuduyla defalarca başlığını kontrol ettim.

    aileme, arkadaşlarıma, galatasaray’a 8000 km uzakta olmak hiç kolay değil. ama bazen şartlar bunu gerektiriyor.

    neyse, çok uzattım. hayat gerçekten çok kısa renktaşlar. kendinizi üzmeyin, kimsenin de sizi üzmesine izin vermeyin. inanın, cesur olun, çalışın çabalayın, inandığınız şeylerin peşini bırakmayın. *

    bugün benim doğum günüm * * ve entryi yollamak üzere iken spotify “this is teoman” playlistimde “paramparça” çalmaya başladı.

    iyiki varsınız. iyiki galatasaray var!

    şerefinize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın