• 3537
    twitter'dan kaotik açıklamalar yapması fenerbahçe'nin medya algısının baskınlığını kırmaya yarar sağlayacak olan takımdır. yaptıkları açıklamada galatasaray'ın adının geçmesinin bir önemi yok. trabzonspor bu açıklamayı can düşmanları fenerbahçe'ye "biz buradayız." demek için yaptı. hatta fenerbahçe hesabı bu paylaşımı alıntılayıp "adalet istiyoruz." dedi. trabzonspor'u da karşılarına almayı istemiyorlar belli ki. fenerbahçe'nin geleneksel açıklamaları suyu bulandırıyordu ama şimdi işin içine "siz yapıyorsunuz, tek akıllı siz misiniz" diyen bir trabzonspor'un girmesi karşı bir kuvvet olarak iyi oldu bu sebeple. ligdeki en az 10 takım zaten fenerbahçe'nin istediği algıya uygun davranıyordu. trabzonspor'un bir fenerbahçe maçı öncesi bu açıklaması bize değil fenerbahçe'ye bir gözdağı oldu.

    bu seneki galatasaray trabzonspor maçında, hakemin galatasaray aleyhine ne kadar kötü bir maç yönettiğini, maçı ne kadar soğuttuğunu, galatasaray aleyhine yönetilmiş belki de son yıllardaki en kötü maçı çıkarttığını herkesin izlemesine rağmen trabzonspor'un bizim adımızı anmasından da şunu anlıyorum, demek ki trabzonspor da bu sene gözü kararttı bu iklime uygun olarak. bize bunu yapan trabzonspor can düşmanına neler yapmaz?

    yani fenerbahçe'nin puan aldığı her senaryoda trabzonspor'un suyu bulandıracağını düşünüyorum. bu sezon fenerbahçe'ye karşı ilk kez olacak bu. normalde hep galatasaray'a karşı ve fenerbahçe lehine yapılan şey ilk kez fenerbahçe aleyhine yapılacak. trabzonspor maçı kazanırsa fenerbahçe'nin bir açıklamasına bin açıklama yapacak bir trabzonspor da olacak.

    yani fenerbahçe'nin kaos iklimi bu sefer her koşulda fenerbahçe'ye zarar verecek.

    trabzonspor ligden düşsün isterdim ama bunlar da olmasa fener'in galatasaray dışında uzlaşamayacağı takım kalmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın