• 9652
    mağlubiyetlerden sonra ortaya çıkan hâli beni üzen topluluk. erden bey, okan hoca, oyuncumuz kerem. hemen vurulmaya çalışılıyor.

    (bkz: 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı) efsane kategorilerine girmiştir. dünya devini yetmiş dakika yumrukladın. düşmedi, bizi indirdi. gayet de olası. tabii ki hatalarımızın da payı var.

    aklı ermeye başladığı zamandan beri şampiyonlar ligi görmemiş, şampiyonluk kutlamayı unutmuş, transfer yapmayı bile bizden öğrenmiş taraftarlar bile kendi takımlarına toz kondurmuyor. bakın daha hiçbir büyük takım ile oynamamışlar. şu anda irfan can’a yıldız muamelesi yapılıyor. biz ise kerem’i bir kaşık suda boğacağız.

    biraz daha kıymet bilmek lazım. üç tane avrupa maçı yaptık. üçünde de iyi oynayan bizdik. bu takımlar da avrupa köy takımı değil. bu süreci atlatalım. takım çok iyi oynuyor. hatalı transferler olabilir. bunu düzeltebilecek de yine aynı kulüp. bu oyun ile ligin ilk yarısı bittiğinde lider olabiliriz. lig arasında aksayan iki oyuncuyu değiştirsek bile mayısta gülen taraf biz oluruz. biraz daha yapıcı eleştiride bulunmakta fayda var. bizim olanı koruyup kollamak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın